Monday, September 23, 2013

andai menulis itu terapi

Aku snap dari Men are from Mars, Women are from Venus. Dah berzaman tak main tulis surat cintan cintun. Aku baru tahu sebenarnya menulis itu ada banyak cara dan makna.


 
So epic! i love the fourth

Walaupun rasa diri paling complicated di muka bumi, pasti ada insan yang lebih complicated dari kita (*__*??) Ya, aku cuba menyelesaikan komplikasi yang sedang aku alami. Aku gemar meluahkan kepada teman jika aku ada masalah diluah mati emak ditelan mati bapak (-__-") kononnya. Dan aku baru discover method baru yakni menulis pulak to feel better. Untuk lebih epic lagi pakai tulisan tangan. Lepas dah tulis lantaklah nak simpan atau bagi orang tu atau lebih tragis lagi bakar baru nampak macam drama. Kalau tak baik jugak hantuk kepala dekat dinding biar hilang ingatan terus. Bergantung kepada masalah dan tujuan masing-masing.

Biarpun menempah kontroversi. Who cares?

Assumed this is a reply or answer to my love letter..
#copy from denabahrin

Segalanya sudah jelas. Aku sudah menemui jawapan. Keep writing people if you do so makes you feel better.

0 weirdo:

Post a Comment

 

Aku Bukan Novelis Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template